Un urs conduce o motocicletă pe autostradă. GARANTAT n-ai mai văzut asa ceva!

in Video

Șocant e prea putin spus! Nebunie totală! Știm ca este greu de crezut si noua ne-a fost greu sa credem însa după ce am vizionat imaginile ne-am convins. Încercam sa ne revenim cu greu!

Untitled

Da un urs merge pe motocicleta pe autostrada! Unde? Pai undeva prin Rusia daca ar fi sa ne luam după ceea ce se scrie in titlul clipului postat in aceste zile pe youtube.

Nici celor care l-au filmat in mers dintr-un autoturism nu le-a venit sa creada ciudățenia ce mergea pe doua roti, insa dupa ce s-au apropiat mai mult s-au convins cu ochii lor ca intr-adevar era un urs motociclist.

Spre finalul clipului însa, desi ne-am convins despre ce este vorba, încă încercam sa ne revenim din soc!

Va lăsam sa urmăriți imaginile in EXCLUSIVITATE si va invitam sa le distribuiți si prietenilor!

Cu siguranță se vor amuza si ei!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*