Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

URMAȘUL LUI EINSTEIN ESTE ROMÂN

in Articole/Curiozitati/Diverse/Evenimente

Cel mai deștept copil de pe planetă este român și are doar 3 ani. Anthony Popa Urria este originar din România, dar locuiește împreună cu familia în Canada. Geniul are un coeficient de inteligență de 154, considerat „perfect” și asemănător cu al celebrului Albert Einstein.

Copilul numără până la 1000, cunoaște alfabetul în întregime și vorbește 3 limbi străine. Bunica sa, Felicia, a declarat jurnaliștilor Postmedia News Canada că nepotul său a început să recunoască fără ajutor literele încă de la vârsta de 6 luni și de asemeni vorbește cu ușurință despre planete, geografie sau rezolvă puzzle-uri complexe.
Cu toate acestea, familia și-a exprimat temerile cu privire la dificultățile de relaționare cu ceilalți copii de vârsta lui, care pot apărea în viitor.

Anthony Popa Urria a fost inclus în Asociația Mensa, asociație care stabilește și desemnează genii pe baza unor teste de inteligență foarte complexe. Din Mensa mai fac parte, oficial, 112 români.

Cel mai inteligent om din toate timpurile a fost americanul William James Sidis cu un coeficient de 275. Acesta a fost pasionat de matematică, la vârsta de doar 8 ani dezvoltând un tabel de logaritmi.

sursa foto:Postmedia News

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate