Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Urmeaza acesti 3 pași simpli si o sa ai succes GARANTAT la pariuri sportive

in Diverse

Se spune că atât în tranzacționare, cât și la pariuri sportive, un parior începe să aibă succes după ce pierde. Însă, din greșeli se învață. De aceea, după ce pariază de câteva ori, reușește să câștige.

Acum câțiva ani așa se întâmplau lucrurile, astăzi însă există doar trei pe care trebuie să-i facă un parior începător: citit, învățat, repetat.

Este adevărat că s-a trecut de la o extremă la alta, din moment ce înainte nu exista practic nicio informație cu privire la pariuri sportive online. Astăzi, există foarte multă informație despre pariuri onlinecase de pariuri online etc.

Dar, de asemenea, este adevărat că, pentru a învăța cum să devină câștigător, un parior trebuie să citească și să filtreze conținutul de calitate, apoi să-l pună în aplicare.

Prin urmare, este foarte important să pierzi pentru a câștiga, cu excepția cazului în care utilizatorul se grăbește când este față în față cu realitatea.

Citirea unor articole serioase despre pariurile sportive și despre tranzacționare la diverse case de pariuri este dificilă, trebuie să recunoaștem. Vocabularul tehnic, valoarea așteptată și probabilități estimate sunt mai greu de înțeles.

În absența cunoașterii, este normal să eșuezi și așa înfloresc afacerile celor care promit beneficii imediate si nelimitate.

Însă, dacă cineva ar avea un sistem infailibil, foarte simplu de manevrat, i-ar lăsa pe ceilalți să aibă numai beneficii de pe urma sa?

Există sisteme bune și rele. Cele bune pot deveni ineficiente în funcție de cine le folosește, dar niciodată nu vei găsi un un sistem rău care să fie profitabil. Acest lucru nu se întâmplă nici la cei mai buni comercianți. Deci, da, există strategii bune, dar trebuie să știi cum să le folosești.

Este o realitate faptul că cele mai mari câștiguri de la casele de pariuri, încurajează urmărirea profitului rapid de către jucători. Există diverse combinații pe care utilizatorii le fac atunci când pariază.

Amestecul dintre așteptarea unui câștig mare și obținerea sa într-un mod rapid, de multe ori, duce la căutarea câștigului mare prin utilizarea de cote ridicate și combinații imposibile.

Tuturor ne place să ne uităm la meciurile echipelor mari și, desigur, să pariem pe ele. Casele de pariuri, de obicei, acceptă în ligi europene mari, ca uitilizatorii să facă un număr mai mare de pariuri.

Motivul este evident: cunosc echipele la fel sau mai bine ca în noi în 100% din cazuri și, prin urmare, datorită marjelor de profit, nu se tem că norocul va fi mereu de partea noastră.

Totuși, nu se întâmplă același lucru în ligile mici, unde lipsa de informații determină casele de pariuri să se protejeze prin reducerea limitelor, extinderea marjelor și controlarea jucătorilor câștigători ale acestor piețe. În schimbul de pariuri, problema ligilor mici este lipsa de interes din partea comercianților, care susțin echipele mari.

Realitatea este că, cu o plată sau o lichiditate decentă, este mai ușor de găsit o valoare în a doua divizie decât în Prima Ligă. Un alt lucru este capacitatea de a renunța la spectacolul stelelor în favoarea unor venituri mici ipotetice.

Eterna întrebare pentru pariorul novice: să pariez pe o valoare teoretică, deși rezultatul final nu va coincide cu al meu, sau să pariez pe ceea ce se va întâmpla la o cotă înaltă?

Discuții despre ceea ce este valoarea și cât de lung este „termenul lung“,  îi face pe începători să se întrebe dacă este mai bine să parieze pe ceea ce cred că se va întâmpla decât să parieze pe o cotă decompensată în raport cu probabilitățile reale de apariție.

Dilema nu este doar despre valoarea așteptată, ci despre efortul pozitiv de a avea succes pe termen scurt, care duce la creșterea capitalului.

Toate punctele de mai sus au zero utilitate, în cazul în care pariorul nu abordează provocarea cu o mentalitate corectă. Știind că piața este pregătită pentru ca pariorii să piardă și câștigători să câștige mai puțin decât cei care pierd, acesta este un pas important pentru a intra în joc, știind cel puțin regulile.

După toate acestea, concentrează-te pe găsirea valorii și fă pariul potrivit la fiecare pas, indiferent dacă obții performanțe imediate sau nu. Cu perseverență și determinare, într-una din zile norocul îți va surâde.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate