Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vacanţa mare intră la apă! Școala NU va mai începe PE 15 SEPTEMBRIE

in Evenimente

Vacanţa mare intră la apă. În timp ce părinţii şi agenţii din turism îşi văd scurtat sesonul estival, elevii sunt, culmea, mulţumiţi. Şi asta pentru că tocmai ei au cerut scurtarea vacanţei de vară, pentru a fi în rând cu toate ţările europene. Iar dacă şefii din educaţie aprobă propunerile, de anul viitor şcolarii se vor întoarce în bănci pe 5 septembrie. 

15 Septembrie nu va mai fi o tradiţie. Elevii au cerut ca prima zi de şcoală să vină mai repede. De pe 5 septembrie. Motivul este unul european. Toate şcolile din Vest se deschid în prima zi de toamnă.

Citeste si: Istoria leului românesc. Stiati de unde vine denumirea de LEU?

Cum vara nu-i ca toamna, nici sfârşitul şcolii nu e ca începutul. Elevii se plâng că sfârşitul de an este plictisitor. Profesorii se ocupă doar de cei care dau examene naţionale.

În 80 la sută din tările din Europa, şcoala începe la 1 septembrie. Ministrul Educaţiei va aproba modificarea. Dar nu pentru anul acesta.

Părinţii, în schimb, sunt nemulţumiţi. Mulţi îşi planifică concediul la începutul lui septembrie. Ceea ce duce la pierderi şi în buzunarele Turismului.

Citeste si: Reteta care te va face sa ai un ficat nou, dupa maxim 15 zile

Pentru a evita atentatul la adresa turismului, agenţii vor calendar nemţesc: şcoala să înceapă la date diferite, pe zone ale ţării.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate