Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

„Vânau” patrimoniu dacic la Sarmuzegetusa cu ajutorul şefului de post!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Polițișţi DIICOT din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au efectuat 11 percheziţii, pe raza judeţului Hunedoara, la persoane bănuite de braconaj arheologic şi la sediile societăților comerciale deținute de acestea, informează Poliţia Română.

   Percheziţiile au fost motivate de faptul că existau bănuieli că, în perioada 2013–2015, mai multe persoane din județul Hunedoara ar fi desfășurat activități de braconaj arheologic în Munții Orăștiei, în zona capitalei Daciei, Sarmizegetusa Regia. Cei în cauză sunt bănuiţi că nu au respectat legislația în domeniu, folosind detectoare de metale în zonele cu patrimoniu arheologic, fără a avea o autorizare prealabilă. „Vanătorii de comori” ar fi beneficiat chiar de de sprijinul unui agent de poliţie.

   Conform hunedoreanul.ro, poliţistul în cauză este şeful de post din localitatea Orăştioara de Sus. Acteta a mai fost cercetat, anul trecut, de Agenţia Naţională de Integritate, din cauza diferenţei nejustificate, în valoare de 278.145,36 lei, între averea dobândită şi veniturile sale. (foto: wikimedia)

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web