Vasilica Steliana Miron, senator PNL spune că indemnizaţia de parlamentar este atât de mică, încât banii nu-i ajung nici măcar pentru coafor.

in Politic

E jale mare în PNL. După ce zeci de liberali au semnat proiecte de creştere a pensiilor aleşilor, acum parlamentarii se plâng şi de indemnizaţii prea mici.

Protagonista este Vasilica Steliana Miron – senator PNL care spune că indemnizaţia de parlamentar este atât de mică, încât banii nu-i ajung nici măcar pentru coafor, informează B1 TV.

Iar senatorul mărturiseşte că pentru a-şi păstra imaginea este nevoită să apeleze la banii soţului ei.

„Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari. Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, spune senatorul PNL.

Salariul de parlamentar nu i-ar ajunge nici pentru haine, mai ales că tot, parlamentarul PNL spune că o ţinută o costă aproximativ 600 de lei şi că, deşi preferă hainele mai ieftine, niciodată nu s-a îmbrăcat de două ori la fel.

Vasilica Steliana Miron a trecut la PNL în luna februarie 2014, aflându-se acum la primul mandat de senator.

În ceea ce priveşte veniturile soților Miron, acestea sunt indemnizația de senator de aproximativ 60.000 de lei pe ultimul an fiscal al Stelianei Miron, adică aproximativ 5.000 de lei lunar, precum şi onorariul de aproape 98.000 de lei al executorului judecătoresc Cătălin Miron.

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*