Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Vezi câtă putere se ascunde în tine! Alege piatra care te atrage la prima vedere.

in Diverse

Pietrele preţioase şi semipreţioase acţionează ca un magnet, atrăgând energie pozitivă şi succes. Unii cred că au o putere atât de mare, încât te ajută să te vindeci de boli grave. Noi te ajutăm să afli cât eşti de puternică, în funcţie de piatra preţioasă. Tot ce trebuie să faci este să alegi piatra preţioasă din cele de mai jos şi să vezi ce spune despre forţa ta interioară. Nu sta prea mult pe gânduri!

12814540_729751033794225_7081938818090914464_n

1. Citrin (Cuarţ Auriu)

Citrinul sau Cuarţul Auriu semnifică succesul, abundenţa şi puterea. Este o piatră care emană multă energie pozitivă, iar dacă ai ales-o, eşti o persoană optimistă, sigură că poate trece peste orice. Eşti foarte tolerantă şi nu laşi orice să te afecteze. Nu pleci urechea la bârfe, iar când vrei să obţii ceva, nimic nu îţi stă în cale. Eşti un bun prieten, dar la fel de bine poţi fi un duşman de temut, dacă cineva îţi trădează încrederea. Te bazezi doar pe tine, iar asta te va ajuta să ţii departe dramele personale.

2. Jasp

Jaspul este piatra confortului şi a blândeţii. Dacă ai ales-o, eşti o persoană bună, delicată, capabilă să se sacrifice pentru binele altora. Nu te interesează să pari puternică în ochii altora, ci mai degrabă să ai grijă de ceilalţi şi să nu îi răneşti. Nu ripostezi nici măcar atunci când eşti provocată, pentru că tu ştii că vorbele aruncate la supărare nu rezolvă nimic, dar dor foarte tare. Ai o putere interioară extraordinară, nu îţi ieşi din fire, iar în sufletul tău este mereu armonie. Ai calităţile unui lider spiritual!

Citeste tot materialul aici

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate