angelina

Viața bisexuală a Angelinei Jolie

in Articole/ShowBiz/Stiri online de

La 41 de ani, actrița Angelina Jolie se bucură de liniștea căminului alături de o familie stabilă și frumoasă. Nu a fost mereu așa. Trecutul vedetei este unul tumultos, mai ales în materie de relații sentimentale. A trecut prin două divorțuri și s-a aventurat în brațele a mai multor femei. Angelina Jolie își destăinuie bisexualitatea, într-o perioadă în care mai nimeni nu avea curajul să iasă din umbră și de atunci niciodată nu a negat, că deși căsătorită cu Brad Pitt, nu ar mai avea scăpări în acest sens.
„Mi-au placut femeile și m-am culcat cu câteva. Cred că dacă iubești și vrei sa te simți bine cu o femeie, mai ales dacă și tu ești la fel, atunci știi cum să faci lucrurile într-un anumit fel”, a dezvăluit frumoasa actriță pentru Ok Magazine.

Prima iubită a Angelinei, cu care a avut o relație cât se poate de serioasă și pasională, a fost modelul Jenny Shimizu. Pe atunci actrița avea doar 21 de ani și era deja recunoscută ca fiind un mare talent actoricesc. Relația a durat câțiva ani, dar Angelina s-a lăsat pradă bărbaților. „Probabil mă măritam cu Jamie dacă nu m-aș fi măritat cu soțul meu. M-am îndrăgostit de ea din prima secundă în care am văzut-o”.jolie-shimi
Angelina Jolie a declarat că a avut aventuri cu mai multe femei, fără a specifica nume, cu toate acestea nu există mărturii ale iubitelor care să confirme cele spuse de actriță, ceea ce a stârnit zvonuri că diva de la Hollywood folosește argumentul ca strategie de marketing.

Pe de altă parte, Hesham Ibrahim expert în showbizul hollywoodian, susține că Brad Pitt, soțul Angelinei, este și el mare amator de relații bisexuale. Hesham mărturisește că Brad a primit vizita unui actor în filmele pentru adulți, pe nume Cameron Fox, căruia i-a dat 2000 de dolari și l-a trimis acasă deoarece în realitate bărbatul nu arată la fel de bine ca în prezentarea de pe site-ul rentboy.com. Se pare că aventurile extraconjugale ale starurilor nu sunt catalogate de aceștia ca fiind infidelități. The New York Daily News afirma că în anul 2007, cei doi soți au trăit experiența unui trio cu un modelul de lenjerie Victoria’s Secret, Karolina Kurkova. Actorii nu au confirmat zvonul, dar nici nu au negat faptele.trio

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web