Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Victorie a lui Cătălin Moroșanu în gala Superkombat de la Madrid

in Articole/Sport/Stiri online

Luptătorul român a obținut sâmbătă cea de-a 44-a victorie din carieră. El l-a învins pe polonezul Lukasz Krupadziorow la Palacio Vistalegre din Madrid, într-un meci spectaculos la care au asistat circa 5.000 de spectatori.
Cătălin Moroșanu s-a impus la decizie după ce în runda a doua și-a trimis adversarul la podea.
Luptătorul român a decarat în aplauzele spectatorilor:”A fost un meci incredibil, iar dacă nu erau miile de români din sală, cu siguranță ar fi fost mult mai greu pentru mine. Suntem o țară mică, dar mândră și mă bucur să port steagul pe umeri oriunde lupt”.
Sute de români l-au așteptat pe Moroșanu după meci și i-au strigat:”Cătălin, mulțumim!”. Luptătorul român a făcut poze cu fanii și a dat autografe.
Următoarea gală va avea loc în România, la Mamaia, iar din toamnă se vor desfășura primele evenimente în Statele Unite ale Americii, mai întâi la New York, a anunțat promotorul Eduard Irimia, CEO al Superkombat.
Ln gala Superkombat de la Madrid au mai luat parte doi luptători români: Eduard Chelariu și Cristian Ristea, dar din păcate aceștia au fost învinși, primul la puncte și cel de-al doilea prin knockout tehnic.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web