Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

VIDEO: 3 rromi aflaţi într-un BMW, snopiți în bătaie după ce au şicanat în trafic un motociclist

in Stiri online

Trei țigani, care au sărit la bătaie la un motociclist, pe care l-au șicanat în trafic pe drumul Curtea de Argeş – Piteşti, au avut parte de o mare surpriză – motociclistul era un poliţist care a lucrat în trupele speciale, a luptat în Kosovo şi în galele de K1.

Cei trei țigani, aflați într-un autoturism BMW, s-au şicanat în trafic cu un alt participant aflat în trafic, pe motocicletă.

La intrarea în comuna Bascov, lângă Piteşti, țiganii l-au blocat cu mașina pe motociclist. Poliţistul a căzut cu motocicleta, rupându-și un deget. Cei trei bărbaţi au coborât din maşină cu bâte pentru a-l lua la bătaie pe polițist. Rezultatul nu a fost cel scontat, doi dintre ei au fost bătuţi măr, iar al treilea a fugit, fiind prins în cele din urmă. Toţi agresorii au ajuns ulterior la spital.

George Fir, unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti din Argeş, a lucrat ani de zile în Trupele Speciale, a fost luptător K1, fostă gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo şi pe care l-a însoţit în deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori.

Sursa: 3dots.ro

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Stiri online

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web