s560x316_cocalar-suprem2

VIDEO: Asta-i Romania – Afla cum arata cocalarul de Romania! România este adevărata țară a tuturor posibilităților

in Video de

Se spune că România este adevărata țară a tuturor posibilităților.

Doar aici poți avea o mașină mai scumpă decât casa unde locuiești sau  o ditamai vila și să dormi în curte, în cort, ca nu cumva să murdărești parchetul. Tot aici poți face un credit doar cu buletinul, să nu achiți mai mult de două rate și să nu-ți fie frică de recuperatori pentru că nu ai nimic pe numele tău.

În România poți cumpăra haine de firmă la kilogram sau poți sta la rând la magazine cu îmbrăcăminte second hand, atras de afișul pe care scrie ”Am adus marfă NOUĂ”.

Sunt mult aspecte ce fac țara noastră să fie unică în felul său, printre care și această ”specie„ de român prezentată în următorul material video realizat de cei de la Kanal D.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.