untitled

VIDEO: Căruțas bătut de polițiști după ce aproape și-a omorât calul în bătaie

in Articole de

Un căruțaș a fost pus la pământ și bătut de polițiștii din Constanța, astăzi, după ce a intrat cu căruța într-o mașină, iar în timp ce calul său era la pământ plin de sânge îl snopea în bătaie cu biciul.

Scenele de o cruzme inimaginabilă s-au petrecut, în această după-amiază, la intersecția străzilor Eliberării și Dezrobirii.

Inițial, căruța a intrat în plin într-un autoturism, în zona sensului giratoriu, moment în care calul, rănit grav după impact, s-a prăbușit pe asfalt.

În timp ce proprietarul mașinii suna la numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția polițiștilor, căruțașul, despre care martorii au povestit că era beat, își bătea calul cu biciul pentru a-l determina să se ridice, fără să îi pese de suferința animalului rănit care scotea sunete de durere.

Imaginile au fost filmate de un trecător și apoi postate pe Facebook.

Ulterior, când la fața locului au ajuns polițiștii locali și cei de la Rutieră, căruțașul a fost imobilizat și trântit la pământ.

Pe un alt videoclip postat pe Facebook se poate observa cum unul dintre polițiști îl bate pe căruțaș în timp ce îi reproșează că nu este pentru prima dată când provoacă accidente rutiere.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.