sofer-465x390

VIDEO: Ce a păţit un şofer violent care a vrut să BATĂ un biciclist

in Video de

Şoselele sunt pline de neprevăzut, iar la volan se află află atât persoane calme, cât şi şoferi recalcitranţi, puşi pe harţă şi dornici să sară la bătaie cu orice ocazie.

sofer-465x390

Cu toate acestea, puţine situaţii cu şoferi violenţi ajung să fie filmate şi mai apoi postate pe reţelele de socializare scrie evz.ro

O astfel de scenă a fost, însă, surprinsă de camera video montată pe casca unui biciclist, care a fost agresat în trafic şi atacat de un şofer recalcitrant.

Însă, atunci când şoferul violent fuge după biciclist cu intenţia de a-l lovi, se întâmplă ceva neprevăzut.

Filmuleţul de mai jos a făcut înconjurul lumii şi a fost văzut, deja, de aproape 4 milioane de oameni.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.