VIDEO: Cel mai urat om din lume are o soție foarte frumoasă si 6 copii

in Curiozitati

Am citit cu toții poate in copilărie povestea ” Frumoasa si bestia” si cu toții am rămas impresionați de finalul ei. Ei bine aceea a fost doar o FICȚIUNE, însă ceea ce o sa va prezentam in acest articol este REALITATE. Da exista undeva pe acest pământ o frumoasa care s-a îndrăgostit de o „bestie”, in acest caz cel mai urat bărbat din lume. Frumos este faptul ca cei doi au acum împreună 6 copii. Sa punem oare la indoală faptul ca nu a fost dragoste?

Godfrey Baguma, bărbatul despre care se spune că este cel mai urât om din lume, care a devenit tată pentru a opta oară. El are 47 de ani, este din Uganda si uratenia faciala i se datorează bolii care i-a deformat faţa. El a lăsat fără cuvinte mii de oameni din toate colțurile lumii după ce a arătat că dragostea nu ține cont de frumusețe ori de vârstă.

cel-mai-urat-om-din-lume-si-sotia-sa

 

Astfel, acesta și-a luat drept soție o negresă frumoasă, de 30 de ani, care i-a dăruit acum al optulea copil, o minune de fetiţă. „Am stat cu ea patru ani înainte ca părinții ei să afle unde trăiește. Nu am vrut ca ei să mă vadă până nu avea să rămână însărcinată, pentru că ar fi sfătuit-o să mă părăsească. M-a şi părăsit când era însărcinată în luna a şasea, dar s-a resemnat şi două luni mai târziu s-a reîntors la mine. I-am spus că nu eu am ales să arăt aşa şi că dacă simte că asta e o povară pentru ea, mă poate părăsi”, a declarat Godfrey pentru, metro.co.uk., citat de a1.ro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*