109706_1 (1)

VIDEO COMPLET: O femeie a fost ucisa de propriul Pitbull

in Video de

Un caz teribil s-a înregistrat luni în Drobeta Turnu Severin. O femeie de 53 de ani, a fost ucisă de câinele său, un Pitbull, în timp ce îi dădea de mâncare în curtea casei. Animalul, care i-a sfâşiat hainele, i-a sfârtecat trupul şi i-a mâncat capul femeii, a fost ridicat de Serviciul de Ecarisaj.

Femeia din Drobeta Turnu Severin a mers să îi dea mâncare câinelui din rasa Pitbull care era legat în spatele gospodăriei de pe Calea Cerneţiului, în momentul în care animalul a atacat-o.

Medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi care au ajuns la faţa locului au precizat că animalul i-a sfâşiat mai întâi hainele, apoi a strangulat-o cu lanţul cu care era legat, după care i-a sfârtecat trupul şi i-a mâncat capul.

Emilia Mitroi se ferea întotdeauna să stea în preajma câinelui, tocmai pentru că era violent. Astăzi, aceasta s-a apropiat prea mult de el să îl hrănească, moment în care animalul a atacat-o. Btălia dintre cei doi a fost una extrem de dură, femeia cedând într-un final. Câinele a rupt hainele de pe ea, după care a mușcat-o de tot corpul, devorându-i aproape în întregime capul și o mână. Scenele desprinse parcă dintr-un film horror au îngrozit toți vecinii de pe strada Cernețului din municipiu, acolo unde a avut loc cumplita tragedie.

Medicii de la Ambulanță ajunși imediat la locul faptei, nu au mai putut decât să declare decesul victimei. La rândul lor polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat. Cert e faptul că animalul a trebuit adormit cu ajutorul unor tranchilizante pentru că nimeni nu s-a putut aropia de el. Câinele a rămas lângă victimă după ce a omorât-o. Trupul femeii a fost ridicat de medicii legiști pentru efecturarea necropsiei.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Video

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web