bebe2-692x360

VIDEO: Copilul cu opt picioare care era venerat precum un zeu.

in Video de

Aceste resturi de picioruse erau de fapt ramasitele fratelui sau geaman care s-a dezvoltat in mod parazit alaturi de corpul lui.

La inceput, acest lucru era vazut ca pe un dar divin si multi oameni din India l-au luat ca pe miracol. Apropiati ai familiei si nu numai veneau in pelerinaj sa vada copiulul care era venerat precum un zeu.

Insa, parintii lui aveau sa afle adevaratul motiv pentru care micutul s-a nascut asa. Si chiar a fost un adevarat soc pentru ei. In 2010, Rishabh a suferit  interventie chirurgicala care i-a salvat viata. A fost o operatie reusita, iar povestea micutului merita sa fie impartasita!

 

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Video

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web