bebelus imigranti

VIDEO. Gestul incredibil făcut de un imigrant în Grecia. A vrut să își folosească bebelușul pe post de armă împotriva polițiștilor

in Evenimente/Extern/Stiri online de

Zeci de imigranți originari din Pakistan și Bangladesh, ajunși în Grecia, s-au îmbrâncit cu agenții de poliție. Imigranții au protestat împotriva condițiilor mizere din căminele în care sunt cazați și au scandat „noi suntem oameni, deschideți frontiera”.

bebelus imigranti

Protestul a luat amploare când polițiștii au încercat să aresteze un bărbat, ceilalți imigranți sărind în apărarea compatriotului. Printre ei și un bărbat care a amenințat polițiștii că va arunca cu bebelușul în ei dacă nu sunt lăsați în pace.
ATENȚIE VIDEO CE POATE AFECTA EMOȚIONAL!

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.