Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

VIDEO: Inalt oficial kuweitian: „Suntem prea pretiosi pentru a accepta vreun refugiat. Tarile noastre sunt potrivite doar pentru cei care muncesc”

in Extern

Un inalt oficial kuweitian, Fahad Al Shalami, a explicat in urma cu cateva zile de ce tara sa si statele bogate arabe din Golf nu accepta refugiati sirieni.

end

„Kuweit si celelalte tari din Consiliul de Cooperare al Golfului sunt sunt prea pretioase pentru a accepta vreun refugiat. Tarile noastre sunt potrivite doar pentru cei care muncesc, informează descrieri.ro. Este prea scump sa ii relocam pe refugiati aici. Kuweitul este oricum prea scump pentru ei. In comparatie cu Liban sau Turcia care sunt ieftine.

Acestea sunt mult mai potrivite pentru refugiatii sirieni. In concluzie, nu este corect sa acceptam oameni care sunt diferiti de noi. Nu vrem oameni care au traume in tara noastra”, a declarat Al Shalami pentru France24.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate