video-1476193900

VIDEO INCREDIBIL! 30 de romi inarmati cu bate si sabii ataca o casa din Constanta

in Stiri online de

Aproximativ 30 de indivizi, înarmaţi cu mai multe bâte, răngi şi chiar macete au încercat să pătrundă într-o locuinţă de pe strada Biruinţei, din municipiul Constanţa (vezi video mai jos). Totul ar fi pornit de la faptul că unuia dintre agresori i s-ar fi atras atenţia că obişnuieşte să circule cu mare viteză pe strada, riscând să lovească oameni nevinovaţi, printre care şi copii.

Şoferul a devenit recalcitrant când a auzit că este luat la rost pentru că pune în pericol viețile oamenilor şi a început să înjure şi să amenințe. De asemenea, din grupul agresorilor, mai multe persoane făceau adevărate paranghelii pe stradă, manelele răsunând în tot cartierul. Atenţia le-a fost atrasă din nou, în legătură cu deranjarea liniştii publice, iar indivizii au răbufnit, scrie cugetliber.ro 

Intr-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa se arata ca:

In seara zilei de 9 octombrie, la ora 19.00, aproximativ 30 de indivizi au încercat să pătrundă într-o locuinţă aflată pe strada Biruinţei, în care locuiesc un cuplu, soţ şi soţie, ambii cu vârsta de aproximativ 80 de ani. În aceeaşi casă, locuiesc şi nepoţii, 3 băieţi, aceştia fiind vizaţi de grupul de agresori.

La ora la care indivizii şi-au făcut apariţia, în casă se aflau proprietarii, nepoţii acestora, dar şi câţiva prieteni ai tinerilor. Mai multe persoane au tăbărât pe gardul locuinţei şi au încercat să intre cu forţa în casă. Unul dintre tinerii aflaţi în curtea locuinţei, a fost lovit cu bâta, în timp ce se lupta să ţină poarta închisă. Un alt tânăr a fost tăiat cu maceta la mână, acesta fiind şi bătut cu bestialitate, cu pumnii şi picioarele. 

În urma cercetărilor, Daniel Opriş, Sorin Vasile Toma, Kenan Iusein, Dali Iumiut, Osman Sali, Osman Ercal, Alim Onasis, Alim Belgin au fost reţinuţi şi propuşi spre arestare, însă judecătorii au decis măsura controlului judiciar pentru toate persoanele reţinute.

„La data de 10.10.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii O.D, T.S.V, I.K, D.I, O.S, O.E, A.O. şi A.B, reţinuţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare,faptă prevăzută de art. 198 alin. 2 C.pen, cu aplic. art. 77 lit. a C.pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpaţilor faptul că:În seara zilei de 09.10.2016, în jurul orei 1900, au participat la o încăierare între 15 persoane, încăierare ce s-a produs pe strada Biruinței din mun. Constanţa, în faţa locuinţei persoanei vătămate A.R, încăierare în cursul căreia persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale de 40 – 45 de zile, conform procesului-verbal de concluzii preliminare al Serviciului de Medicină Legală Constanța din 10.10.2016 și nu se cunoaște care dintre participanți a produs urmările privind vătămarea corporală a persoanei vătămate.

 

Sursa: infoalert.ro

Foto: cugetliber.ro

 

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Stiri online

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web