VIDEO: Jandarmii din Focșani au agresat un tânăr care împărțea pliante cu Dacian Cioloș: „Le-am spus că am probleme și tot m-au lovit în ficat…

in Evenimente de

Un tânăr din Focșani a depus plângere penală, reclamând că a fost agresat de jandarmi în Bazarul Obor, în timp ce împărțea materiale informative cu premierul Dacian Cioloș, în cadrul unei acțiuni organizate de PNL Vrancea. Jandarmii au susținut că tânărul nu a dorit să se ligitimeze și a fost reclacitrant.

Liberalii susțin că tânărul a ajuns la spital duminică, după ce ar fi fost agresat de jandarmi, aceștia începând să ceară cărțile de identitate ale celor care împărțeau pliante și devenind violenți, informează Aktual24.

“Acţiunea Jandarmeriei reprezintă un abuz inimaginabil în condiţiile în care orice cetăţean are dreptul să meargă pe stradă şi să comunice cu cine doreşte. Acuzaţiile jandarmilor, cum că se făcea campanie electorală nu sunt susţinute nici de materialele informative cu Dacian Cioloş şi nici de alte probe (nu există nicio persoană care să fi declarat că echipa PNL făcea campanie, îndemnând la votarea cuiva). Se pare că jandarmii au acţionat la ordin politic, Vrancea fiind stat în stat, un judeţ administrat de PSD de o manieră incalificabilă”, se arată în comunicatul PNL Vrancea.

Liderii PNL au solicitat conducerii Jandarmeriei să deschidă o anchetă în acest caz, pentru a se stabili cine a dat ordine ca echipa liberală să fie oprită, legitimată și agresată „fără motiv”.

Jandarmii din Focșani au ÎNCĂTUȘAT un tânăr care împărțea pliante cu Dacian Cioloș: „Le-am spus că am probleme și tot m-au lovit în ficat. Uitați-l cum râde, filmați-l!” (VIDEO)

”Acţiunea jandarmilor din Bazarul Obor a avut drept scop asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum şi prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Atenţia patrulei de jandarmerie a fost atrasă de un grup de aproximativ cinci persoane. Acestea, la vederea forţelor de ordine, au încercat să părăsească zona, fapt ce i-a determinat pe jandarmi să le solicite legitimarea. În urma solicitării de legitimare adresată grupului de persoane, un singur bărbat din grup a refuzat cu vehemenţă să îşi decline identitatea şi a manifestat un comportament agresiv, adresând în mod repetat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa forţelor de ordine”, se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Daţi-ne un "LIKE":Ne urmaresti deja? Poti inchide aici
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web