Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

VIDEO: Mită electorală PSD în comuna Drăcșenei din județul Teleorman. Preotul din sat a fost surprins distribuind GRATUIT tone de legume cu ajutorul politiei

in Stiri online

Mită electorală PSD în comuna Drăcșenei din județul Teleorman. Preotul din sat a fost surprins de jurnaliștii explozivnews24.ro, astăzi, în jurul orei 12, distribuind gratuit peste 3 tone de legume pe listele oficiale emise de primar pentru Autoritatea Electorală Permanentă, chiar în secția de votare, lângă sediul primăriei  și vizavi de sediul poliției.

Ulterior reporterii explozivnews24.ro au descoperit că Protopoiatul din Roșiorii de Vede a gestionat acțiunea în mai multe comune. Este vorba despre 36 de tone de legume oferite gratuit electoratului din Teleorman în punctele controlate de primari PSD.

Mai mult, preotul din Drăcșenei avea în secția de votare un dosar cu situația prezenței la vot de la alegerile locale din iunie 2016. Pe înregistrarea video se vede cum erau selectate persoanele care primesc ajutoare de pe listele electorale permanente.

Poliția a protejat mita electorală

Purtătorul de cuvânt al PNL Teleorman, Dumitru Goldbach, martor la eveniment, a anunțat la 112 mita electorală. La secția de poliție din comună bătea vântul, polițiștii erau plecați cu alte treburi.

În urma apelului la 112 nu a venit nimeni, dar a sunat un polițist, înapoi, pe numărul de pe care s-a făcut sesizarea ca să spună că ajunge într-o oră. Intrigat de situație, fiind evident că într-o oră dispăreau toate dovezile, Dumitru Goldbach a apelat din nou 112, de unde a primit răspuns că asta e și că nu au ce să facă.

Polițiștii și-au făcut apariția după o oră și au plecat împreună cu reporterii nostri și cu Dumitru Goldbach fără să securizeze spațiul unde era marfa, pentru care părintele din comună nu a reușit să arate documente de proveniență. Mai mult, nu l-au deranjat pe popă să îl cheme la secție în Roșiorii de Vede.

Popa din sat către reporter: “Sunt de la un partid care e negru”

Reprezentantul bisericii a început să-l amenințe pe reporterul nostru că are avocat bun și să avem grijă ce scriem, după ce inițial s-a prezentat ca fiind de la “partidul negru”.

dscn4230

La Protopopiatul din Roșiorii de Vede poliția care ne însoțea nu a verificat mare lucru. Părintele de acolo le-a explicat polițiștilor că toată marfa provine de la Apia și că o doamnă, sau domn pe nume Coman, din Alexandria, angajat la Apia, i-a contactat ca să le dea ajutoare. Avea și două documente în acest sens.

mita-electorala-dracsenei

Scopul e bun dar și mita e clară cu listele electorale permanente lângă marfa oferită gratuit.

Mafia PSD Teleorman și mecanismul mitei electorale legalizate cu ajutorul APIA

Organizaţiile şi producătorii din sectorul de legume şi fructe din România au primit un sprijin financiar european pentru retragerea de pe piaţă a unei cantităţi de maxim 3.000 de tone de legume și fructe, în urma prelungirii embargoului Federaţiei Ruse impus produselor agroalimentare ale Uniunii Europene, conform regulamentului CE nr. 921/2016. Astfel producătorii care doresc să retragă de pe piață legume și fructe puteau înregistra la Apia cererea în limita totală a 750 de tone până în 16 octombrie 2016, urmând ca să primească o subvenție.

Apia distribuie mai departe gratuit marfa în baza unor cereri primite.

mita-electorala-sectie-de-votare-teleorman-preot

În cazul Drăcșenei, conform unei liste publicate oficial de către Apia, marfa a fost retrasă de pe piață de firma Hortifruct SRL București și predată la Apia în perioada 3 octombrie – 28 octombrie 2016, conform documentelor publicate pe site-ul instituției(vezi aici).

Distribuția s-a făcut în Teleorman prin DGAS(Primăria) Alexandria 10,5 tone, Protopopiatul Videle 16 tone și Protopoiatul Roșiorii de Vede 36 de tone.

De unde avea preotul din Drăcșenei listele electorale și cum a fost distribuită toată marfa de la Apia, rămâne să verifice DNA.

Sursa: explozivnews24.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate