midnight-switch-a-boyfriend-s-worst-nightmare-resim-play

VIDEO: S-au culcat cu soţiile şi s-au trezit cu soacrele în pat

in Video de

5 bărbaţi au avut parte de surpriza vieţii lor.

După o zi petrecută pe plajă într-un soare foarte puternic, soţiile celor 5 protagonişti ai videoclipului de mai jos s-au gândit să le facă o surpriză uriaşă.

Astfel, cele 5 femei şi-au îmbrăcat mamele cu aceleaşi haine pe care le purtau şi ele înainte de a se băga la somn alături de soţi, iar după ce bărbaţii au adormit, femeile au făcut schimb cu mamele lor.

Dimineaţa, surpriza s-a dovedit a fi de proporţii, bărbaţii având reacţii pe măsura aşteptărilor, aceştia fiind foarte speriaţi la momentul constatării că femeile lor au suferit modificări uriaşe ori, în cazul celor cărora le-a picat fisa, că perechea pur şi simplu le lipseşte din pat cu desăvârşire, iar locul ei a fost luat de soacră.

Un videoclip savuros care trebuie să-ţi smulgă câteva zâmbete!

– See more at: http://www.binepa.ro/barbatii-astia-s-au-culcat-cu-sotiile-si-s-au-trezit-cu-soacrele-in-pat/#sthash.BBLkG8sl.dpuf

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Video

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web