Video socant într-un autobuz al RATB! Un bărbat este agresat de controlori pentru că nu are buletinul la el

in Video

Un filmuleţ de-a dreptul şocant a fost publicat sâmbătă, 30 ianuarie, pe Youtube. În imagini se observă cum un bărbat prins fără card de călătorie de controlorii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) este agresat fizic şi ţinut cu forţa într-un autobuz de trei bărbaţi.

Filmuleţul este revoltător şi în imagini apare un bărbat care poartă pe umăr o geantă mare. Acesta este îmbrâncit şi ţinut cu forţa într-un autobuz, în timp ce trei bărbaţi care par a fi controlori îl pun să se legitimeze.  Tânărul strigă „Ajutor, nu am buletinul la mine“, însă bărbaţii nu par foarte impresionaţi de strigătele tânărului. Nici ceilalţi călători care au luat parte la incident nu au avut o atitudine normlă. În loc să intervină şi să-i dea o mână de ajutor bărbatului aceştia au preferat să filmeze şi din când în când să strige: „Trebuie să-l lăsaţi, asta e privare de libertate“.

În timp ce unii filmau, bărbatul striga cât putea de tare: „Mă doare piciorul, au, piciorul!“. Controlorii răspundeau nepăsători: „Lasă teatrul ăsta“. RATB răspunde Duminică dimineaţă, reporterii „Adevărul“ i-au contact pe reprezentanţii RATB pentru un punct de vedere.

„Procedura e clară: în condiţiile în care n-ai titlu de călătorie trebuie să prezinţi un act de identitate în baza căruia se aplică sancţiune contravenţională. În niciun caz nu ai voie să privezi pe cineva de libertate, aşa ceva nu există. Din punctul nostru de vedere aceşti angajaţi s-au comportat inacceptabil. Comisia de disciplină va analiza cazul şi cei implicaţi pot fi sancţionaţi cu reducerea salariului sau chiar concedierea. Vom trata cazul cu maximă exigenţă“, a explicat Constantin Tobescu, reprezentant RATB.

RATB – Tiganii n-au nevoie de bilet! ( cinste celui care a filmat asta )

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*