12144674_932827493438533_575362266554213753_n

VIDEO socant! Un baietel de 2 ani s-a urcat pe pervazul ferestrei de la etajul 8 si…

in Articole de

Un clip filmat de un trecător a provocat o vie emoţie pe reţelele de socializare. Un copil de trei ani a ieşit pe fereastra apartamentului de la etajul 8 şi s-a plimbat nestingherit pe pervaz câteva minute, timp în care s-a aflat practic la un pas de moarte.

ntreaga scenă s-a petrecut în oraşul Miass, din regiunea rusă Celiabinsk. Videoclipul a fost postat pe YouTube pe 30 septembrie şi s-a răspândit imediat pe reţelele de socializare, declanșând un val de comentarii furioase împotriva neglijenţei părinţilor copilului.

bloc_46128300
Din fericire, această întâmplare s-a terminat cu bine, copilul scăpând nevătămat, deşi în unele momente el părea că se dezeclibrează şi că va cădea de la etajul 8. Deşi autorul clipului a sunat şi la poliţie, autorităţile nu au luat măsuri împotriva părinţilor neglijenţi.

clip_socant_64335400VEZI VIDEO AICI

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web