photo_38432

VIDEO: Un bebeluș de 7 luni a înviat la propria înmormântare.

in Spiritualitate de

Minune dumnezeiasca într-un sat din Kenia. Un bebeluș de 7 luni a înviat la propria înmormântare.

Nascut prematur la începutul lunii iulie, la șapte luni, copilul a fost declarat mort după câteva zile, iar familia a început sa ii pregătească înmormântarea. O mătușa care voia sa isi ia adio de la bebeluș a avut surpriza vieții văzând ca pruncul a înviat . Acesta stătea în sicriu și râdea la ea.

Vestea i-a dat peste cap pe parinti. Mama, care se afla inca in spital in timpul inmormantarii bebelusului, a plans de bucurie in momentul in care a  aflat vestea de la sotul ei. Potrivit medicilor, o lunga apnee ar putea explica eroarea personalului medical de la spital, scrie 7sur7.be, citat de stirileprotv.ro

IMEDIAT DUPA CE COPILUL SI-A REVENIT, SATENII AU INCINERAT COSCIUGUL SI AU MULTUMIT DIVINITATII PENTRU MINUNEA DIN SATUL LOR.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Spiritualitate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web