Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Viitor apocaliptic, neimaginabil si inevitabil din nefericire, ne așteaptă pe toti! Cum se va apăra o Europă îngenuncheată de Statul Islamic?

in Evenimente

Ne place sau nu, voit sau nevoit, fara sa ne intrebe nimeni pe noi, cetățeni ai Europei, daca suntem de acord sau nu, noi cei care suntem tinta lor, am primit in tarile noastre, in jurul nostru, mii de criminali, asa ziși imigranți, simpatizanții Statului Islamic, care au un singur scop, sunt educați cu un sigur țel, fanatic, fascist si barbar: sa extermine orice rasă de oameni care nu crede în idealurile si convingerile transmise de ALAH.

Un viitor apocaliptic, neimaginabil si inevitabil din nefericire, ne așteaptă pe toti. Este prea tarziu probabil sa se mai faca ceva dupa ce noi am primit cu bratele deschise acesti oameni misei, care nu joaca corect, ucid premeditat fara ca cineva sa se poate apara. Degeaba avem forte armate terestre, aeriene sau navale temute si foarte bine dotate: ele nu sunt pregatite pentru definitia războiului propriu zis.

Pentru un razboi de genul acesta jihadist nu avem nici o cale de aparare. Vom trai cu teroare; cu teroarea ca noi poate vom merge sa cumpăram pâine la copii de la supermarket si fie acesta va sari in aer, fie copiii nostri vor fi atacati si ucisi. Nu este un test, nu este o ipoteza sau o simulare, deoarece, cei ce au murit la Paris, noaptea trecuta in America si in alte state in urma atentatelor jihadiste este cat se poate de real, si la fel de real este si ca, mai devreme sau mai tarziu cu totii vom fi in situatia lor.

Presa a fost acuzata ca intoxica si manipulează lumea, cu tot felul de supoziții si afirmații împotriva musulmanilor si a venirii lor in Europa. Ceea ce s-a întâmplat acum cateva ore la Paris nu este o intoxicare, nu este o manipulare, este ADEVARUL.

Suntem multi cei care nu credem, insa Apocalipsa, cea atat de dezbatuta de Biserici, crestini, catolici si restul omenirii probabil este in curs de desfășurare. Antihristul, cum spune insusi cuvantul tradus in zeci de limbi, umbla printre noi, ne calculeaza timpul ramas.

Matematic, 200 000 de jihadisti kamikaze, ucigând fiecare 100 sau 200 de persoane, este de ajuns pentru a îngenunchea o Europa puerila, firava si mult prea credula.

Zarurile au fost aruncate. Dumnezeu sa ne apere copiii de viitorul sumbru si apocaliptic care ne așteaptă. Noi…? Pentru noi este poate, prea târziu!

Pana atunci, iată AICI ce s-a întâmplat la PARIS, vineri 13-11-2015. ATENȚIE imaginile sunt EXTREM DE ȘOCANTE!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate