Viitor incert pentru Dinamo! Tribunalul Bucureşti a pus sechestru pe 92,9% din acţiunile clubului. Suma CONSISTENTĂ pe care trebuie să o plătească Negoiţă

in Sport de

Într-o perioadă în care Steaua pare că se dezintegrează, rivala din „Ştefan cel Mare“ se confruntă şi ea cu un viitor incert.

Pornit în toamnă, războiul Ionuţ Negoiţă – Nicolae Badea duce Dinamo spre un „cutremur“ care poate provoca schimbări mari în cadrul clubului.

Totul a pornit după ce Tribunalul Bucureşti a pus sechestru asupra acţiunilor deţinute de Negoiţă la Dinamo în contul unei datorii de 2 milioane de euro pe care actualul patron o are faţă de fostul conducător al roş-albilor.   Chiar dacă Negoiţă a contestat decizia, potrivit prosport.ro, Curtea de Apel a menţinut decizia dată de Tribunalul Bucureşti. Potrivit sursei citate, de acum, există trei variante pentru stingerea procesului:

loading...

*Negoiţă să plătească suma de 2 milioane de euro către Nicolae Badea.

*Dacă Negoiţă nu plăteşte, atunci acţiunile sechestrate, 92,9%, pot fi executate, adică scoase la licitaţie. Astfel, Negoiţă poate fi scos din joc, la club urmând să ajungă alt patronat.

*Negoiţă să ajungă la un acord cu Badea şi să-i cedeze nişte acţiuni la Dinamo în contul datoriei de 2 milioane de euro. Astfel, am asista la o revenire a patronului de la „Computerland“ în conducerea roş-albilor.

Sursa: adevarul.ro

loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Ultimile din Sport

Daţi-ne un "LIKE":X
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web

loading...