VIN MINERII! Ortacii pornesc dimineață spre Capitală

in Evenimente

Minerii organizează “marșul disperării” până în București. Ortacii pornesc luni dimineață spre Capitală

12472299_10153617353677775_5219501086358323037_n

Protest de amploare al minerilor de la complexul energetic Oltenia. Nemulțumiți că în acest urmează disponibilizări masive, în jur de 3.000 de oameni rămân fără locuri de muncă, sute de mineri vor merge în marș, pe jos, până în Capitală scrie antena3.ro

Oamenii pleacă de la Târgu Jiu și vin spre București, vorbim despre o distanță de 320 de kilometri.

Marșul este programat să înceapă luni dimineață și este greu de estimat când se va termina, pentru că minerii au de parcurs 320 de kilometri.

Reporterul Antena 3 Georgiana Murgilă a explicat că traseul va fi Târgu Jiu – Turceni – Craoiva – Slatina – Pitești – București.

„Cel mai probabil undeva la sfârșitul săptămânii viitoare vor ajunge protestatarii în București și vor putea discuta cu cei de la Guvern. Aceștia susțin că mesajele politicienilor în campanii au fost doar promisiuni goale, pentru că nu s-a schimbat nimic în ceea ce îi privește. Tocmai de aceea, minerii spun că acesta este un marș al disperării, pe care să îl vadă o țară întreagă și pe care să îl ia în seamă politicienii.”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.