Vladimir Putin, AVERTISMENT pentru Germania

in Extern

Germania și Rusia trebuie să se asigure că vor avea și pe viitor o relație apropiată, în condițiile „actualei situații internaționale complicate”, a avertizat președintele rus Vladimir Putin, într-o telegramă de felicitare adresată cancelarului german Angela Merkel și președintelui Joachim Gauck, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la reunificarea Germaniei, transmite sâmbătă Agerpres.

vladimir-putin-despre-relatia-cu-germania-trebuie-sa-ne-ferim-de-o-instrainare-reciproca-332956
Fără să se refere la „puncte fierbinți” precum Ucraina și Siria — unde cele două țări au avut adesea abordări diferite, pe fondul intensificării tensiunilor — liderul de la Kremlin a spus că Rusia și Germania trebuie să se ferească de o „înstrăinare reciprocă”. În schimb, cele două state trebuie „să apere potențialul pozitiv” dintre ele, scrie Putin în telegrama citată.

„Unificarea Germaniei, acum un sfert de veac, a însemnat sfârșitul războiului rece în Europa și a deschis un nou capitol în istoria relațiilor noastre”, a mai scris Putin.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.