Votul senatorilor in cazul Dan Sova a iscat revolta. Tinerii anunta ca vor iesi astazi in Piata Universitatii din Bucuresti

in Evenimente

protestele_din_piata_universitatii11_62571800_99775300-610x300

Votul senatorilor in cazul Dan Sova a iscat revolta pe retelele sociale. Tinerii se organizeaza si anunta ca vor iesi astazi in Piata Universitatii din Bucuresti, iar vineri in centrul Clujului.

„Militam pentru mentinerea imunitatii doar pentru declaratii politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori!  Ne vedem astazi la ora 18 in Piata Universitatii din Bucuresti!

Dan Sova a ramas cu imunitate! Parlamentarii continua sa isi bata joc de popor si de justitie, ignorand mesajul transmis in noiembrie de strada. E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie! Timpul este scurt, Invitati prieteni la eveniment!”, afirma organizatorii mitingului din Bucuresti pe Facebook.

Pana acum si-au anuntat prezenta cateva sute de oameni.

Nici clujenii nu stau degeaba. Ei au programat ca protestul fata de „imunitatea parlamentara” sa aiba loc vineri, ora 18.00, in Piata Unirii.

Senatorii au respins, miercuri, solicitarea DNA privind retinerea lui Dan Sova. Acesta este acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu si complicitate.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*