Vrei sa achizitionezi o masina dar nu dispui de buget? Acum poti cumpăra automobile SH prin Programul Prima Maşină

in Evenimente

Românii îşi pot cumpăra, începând din 18 iunie, un autovehicul rulat prin intermediul noului program lansat de New Kopel Group, intitulat ‘Prima Maşină SH’.

Potrivit dezvoltatorilor programului, condiţiile de finanţare sunt similare cu programul guvernamental ‘Prima Maşină’ şi oferă o dobândă anuală de 4,5%, iar termenul de achitare este de 36 luni.

‘Prima Maşină SH este un program propriu al grupului, care poate fi accesat cu şi fără credit. Am dezvoltat un parteneriat cu o companie specializată în leasing, iar programul pus la punct este foarte avantajos din perspectiva condiţiilor de finanţare: 4,5% dobândă, similară cu dobânzile oferite pentru programul cu garanţie guvernamentală Prima Maşină; termen de achitare de 36 de luni’, a declarat Eugen Măciucă, directorul Diviziei Sixt SH.

„53,4% dintre români vor să-şi achiziţioneze în maşină în perioada următoare, iar dintre aceştia 63% vor să îşi ia o maşină second hand, iar 37% vor să cumpere una nouă. Împreună cu cei de la Ideal Leasing am lansat programul nostru «Prima maşină second hand», prin care doritorii îşi pot achiziţiona o maşină în aceleaşi condiţii cu programul guvernamental «Prima maşină», cu o dobândă de 4,5%. Dobânda este cam la jumătate din ceea ce se găseşte pe piaţă”, a spus Shayb.

185213_articol

Hezi Shayb a declarat că problema cea mai mare a grupului pe care îl conduce o reprezintă aprovizionarea cu maşinile second hand care să fie vândute către viitorii clienţi.

„Este o cerere uriaşă pentru maşini second hand. Problema noastră nu este câte maşini să vindem în acest an, ci de unde cumpărăm altele, să le pregătim şi să le livrăm clienţilor. Este o cerere foarte mare pentru maşinile second hand de provenienţă germană. Maşinile le luăm din flota noastră folosită în leasing operaţional sau din cele închiriate. Preţurile actuale sunt scăzute faţă de alte ţări, majoritatea românilor fiind dispuşi să ofere între 3.000 şi 10.000 de euro pentru un autoturism”, a completat Shayb.

El a menţionat că numărul maşinilor oferite în sistem leasing operaţional în România este la un nivel foarte scăzut faţă de restul ţărilor din Europa.

„Numărul maşinilor folosite în sistem de leasing operaţional este cu mult sub ţările din vestul Europei. 46% dintre companii aleg leasingul operaţional pentru costurile mai scăzute, 25% pentru că îşi externalizează flota, iar 29% pentru că au parte de soluţii personalizate şi integrate. Ne vom concentra pe companiile mici şi medii”, a mai spus Shayb, care a precizat că cifra de afaceri a grupului a fost de 43,5 milioane de euro în 2014.

New Kopel Group deţine o flotă de aproape 3.000 de automobile, care sunt date în sistem leasing operaţional către cei 300 de clienţi ai companiei.

„Avem aproximativ 6% din piaţa leasingului operaţional, între primii şapte jucători de pe piaţă. Top trei domenii sunt distribuţie, producţie şi IT. Perioada medie a leasingului operaţional este de trei-patru ani, dar sunt şi firme care au nevoie de maşini pe o perioadă mai lungă de timp, dar atunci le închiriem maşinile în condiţii avantajoase. Dacia este printre cele mai solicitate modele, urmată de Opel Corsa, Ford Fiesta şi maşinile compacte”, a explicat Alex Bojincă, manager leasing operaţional în cadrul companiei.

Tot în cadrul evenimentului de joi, NKG a lansat o ofertă prin care românii pot închiria, în weekend-uri, maşini de la 9,9 euro/zi.

„Dorim să atragem foarte mult piaţa locală, oamenii care fie nu au maşină şi vor să meargă acasă la părinţi sau au maşina în service şi au nevoie să se mişte. Oferta este valabilă pentru weekend-uri şi companiile care vor să închirieze pe termen lung dar fac un număr relativ scăzut de kilometri. Oferta este valabilă pentru maşinile din clasa mini, gen Skoda Citigo. Noi lucrăm în special cu companiile, dar ele închiriază maşinile de luni până vineri şi avem foarte multe maşini disponibile pentru weekend”, a declarat Mariana Gheorghe, group sales manager NKG.

Ea susţine că românii nu s-au obişnuit încă să închirieze maşini pe teritoriul României, însă în străinătate o fac într-un procent mult mai mare.

„Românii nu închiriază maşini pentru că merg pe idee că o împrumută de la un prieten, găsesc alternative. Neamţul nu o să se ducă niciodată la cel mai bun prieten şi să ceară maşina. Noi suntem un popor mai latin, care se descurcă”, a subliniat Gheorghe, care a precizat că durata medie de închiriere a maşinilor în România este de cinci zile.

VEZI DETALII SI OFERTA AICI

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*