Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Zi mare pentru fostul presedinte al Romaniei! Traian Basescu, si sotia sa au primit cetatenia moldoveneasca!

in Extern

Zi mare pentru fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si sotia sa, Maria Basescu. Cei doi au primit cetatenia moldoveneasca dupa ce presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat un decret in acest sens.

Informatia a fost prezentata de catre cei de la news.ro si confirmata de catre ofiterul de presa al Presedintiei Republicii Moldova, Ana Samson. Urmeaza ca Traian si Maria Basescu sa depuna juramantul ca cetateni moldoveni.

Cererea pentru obtinerea cetateniei moldovene a fost depusa de catre Traian Basescu la data de 10 martie 2016.

Presedintele Basescu a declarat de multe ori ca atunci cand isi va incheia al doilea mandat ca presedinte al Romaniei isi va depune cererea de a deveni cetatean al Republicii Moldova.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate