10 drumuri exclusiv doar pentru cei care duc totul la extrem. Ai destul curaj sa vezi acest video?

in Turism/Video

Esti dornic de aventura? Vrei sa ai parte de o excursie cum nu ai mai avut in trecut? Te-ai gandit sa conduci prin locuri nebanuite sau  riscante?

In videoclipul de mai jos, produs de canalul de youtube TheRichest, sunt prezentate 10 dintre cele mai periculoase drumuri si autostrazi din intreaga lume, de la Passage de Gois – drumul scufundat in apele oceanului Atlantic, la soseaua Zoji La din regiunea montana Kashmir din India.

Desi topul prezinta cele mai spectaculoase si deopotriva periculoase drumuri din intreaga lume, am putea sa rezervam un loc in top si pentru drumurile din Romania, un exemplu in acest sens ar fi Soseaua Transalpina, considerata a fi cea mai periculoasa sosea Romania. Iata o scurta istorie a acesteia, in materialul video de mai jos:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*