Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

153 de cetățeni chinezi la închisoare pe viață pentru exploatare forestieră ilegală.

in Extern

Grupul a fost arestat în ianuarie în statul Kachin, aproape de granița cu China, în timpul unei operațiuni militare de stopare a defișărilor ilegale de pădure. Doi băieți în vârstă de 17 ani au primit pedepse cu închisoarea de câte 10 ani, și o femeie din grup a fost condamnată la 15 de ani pentru posesie de droguri . China și-a exprimat îngrijorarea cu privire la severitatea sentințelor.

Chinezi-care-defrișează-ilegal-pădurea

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe Lu Kang a declarat că China a ridicat în mod repetat problema cu Myanmarul. Acesta cerea Myanmarului să “ia în considerare situația reală a acestor furnizori de bușteni și să se ocupe de caz într-o manieră legală, rezonabilă şi justificată”,  a relatat agenția de știri Xinhua.

128

Cei 155 de cetăţeni chinezi au fost arestaţi în ianuarie în timpul unei operaţiuni organizate de poliţie, armată şi departamentul forestier din Myanmar, fiind puşi sub acuzare pentru exploatare forestieră ilegală.

Cel puţin 400 de camioane şi 1.600 de trunchiuri de copaci au fost confiscate în timpul raidului, conform presei din Myanmar.

În luna iunie, un deputat din Ministerul Mediului din Myanmar, Aye Myint Maung, a afirmat în Parlament că 10.000 de tone de cherestea au dispărut din Myanmar, în urma activităţilor ilegale, cea mai mare parte din statul Kachin, începând cu luna ianuarie.

222

Articol relatat de portalul Presa Liberă. Autor: Alexandru Matei

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate