19 ani a purtat un val negru pe fata si nimeni nu intelegea de ce. Au ramas socati cand a decis sa si-l dea jos! Uite cum arata

in Articole

Povestea femeii din imaginile alaturate a devenit cunoscuta in intreaga lume si a impresionat zeci de mii de oameni.

Totul a inceput dupa ce Augustina Dorman a nascut primul ei copil. Nimic ciudat pana aici. Doar ca acest eveniment a declansat o serie de reactii ciudate in organismul ei, din cauza carora a dezvoltat o pilozitate faciala excesiva.

Observand ce i se intampla, si din cauza ca ii era frica de felul in care o vor judeca cei din jur, Augustina a inceput sa poarte un val islamic.

Insa dupa 19 ani in care a facut acest lucru a hotarat sa renunte la el si sa se arate lumii asa cum este ea, dorind astfel sa demonstreze ca nu trebuie sa iti planifici viata in functie de parerea celor din jur.

Iata cum arata femeia, voi cum comentati gestul ei?

media_146469447820734800

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.