Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

28 de câini schingiuiți au fost salvați de Poliție dintr-o garsonieră din Brașov

in Evenimente/Stiri online

caini-brasov-800x600Poliția a acționat în forță, după ce mai multe persoane au făcut plângere împotriva unei femei aparent, bolnavă psihic, care trăia cu 28 de câini și trei pisici într-o garsonieră din Brașov. Deoarece femeia nu a deschis ușa la prima vizită a autorităților și a negat orice colaborare cu aceștia, procurorii și inspectorii sanitar-veterinari au obținut un mandat de perchiziție.

În garsoniera insalubră, agenții de poliție au găsit animalele murdare, înfometate, legate cu lanțuri, în întuneric și așezați în propriile fecale.
„Nu puteam deschide ferestrele din cauza mirosului” a spus o vecină jurnaliștilor.

După un control veterinar amănunțit, câinii vor fi preluați de o organizație de protecție a animalelor. Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice, în urma căreia se va stabili dacă suferă de vreo afecțiune. În caz contrar, aceasta riscă să fie condamnată la închisoare pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate