Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

4.088.000 de imigranți sunt la GRANIȚELE UE. Alți 7.600.000 sunt pe drumuri numai în Siria.

in Evenimente

Se pare că asistăm acum doar la o simplă furtună. Adevăratul uragan este încă pe drum, n-a ajuns la porțile noastre. Europa este invadată de imigranți musulmani care nu dau doi bani pe regulamentele europene în materia solicitării de azil, însă cifrele îngrijorătoare sunt legate de ceea ce se va întâmpla în continuare, scrie comisarul.ro

Migrants wait to disembark from the Irish Navy ship LE Niamh in the Sicilian harbour of Messina, Italy July 29, 2015. Rescuers found 14 dead migrants on a boat off the coast of Libya with more than 500 others aboard, an Italian coast guard spokesman said on Tuesday, giving no details about how they had died. REUTERS/Antonio Parrinello
Migrants wait to disembark from the Irish Navy ship LE Niamh in the Sicilian harbour of Messina, Italy July 29, 2015. Rescuers found 14 dead migrants on a boat off the coast of Libya with more than 500 others aboard, an Italian coast guard spokesman said on Tuesday, giving no details about how they had died. REUTERS/Antonio Parrinello

Momentan, 2 milioane de imigranți din Siria sunt găzduiți de Turcia, iar peste 1 milion se află în Liban. Împreună cu sirienii aflați în Egipt și alte țări din zonă, numărul imigranților care se îndreaptă spre Europa este de 4.088.000 potrivit datelor oficiale ale Națiunilor Unite.

Subliniem că aici vorbim doar despre sirieni, însă printre persoanele care au ajuns în Ungaria, Grecia, Italia, Austria, Serbia, Bulgaria și Macedonia se află și cetățeni din Eritrea, Afganistan etc.

Potrivit datelor oficiale, alți 7,6 milioane de sirieni se află pe drumuri în Siria și cel mai probabil vor lua și ei drumul Turciei.

America cere Uniunii Europene să ofere găzduire imigranților musulmani, SUA arătând că a oferit în zonă ajutoare financiare substanțiale, care se ridică la câteva miliarde de dolari.

Planurile și cotele de imigranți repartizate țărilor din UE se schimbă și se vor schimba de la o săptămână la alta. Și nu în jos…

Din surse de incredere avem informatia ca 95% din imigranti sunt membri ISIS. Copiii, batranii si femeile dintre refugiati sunt prezentati drept paravan si spre sensibilizarea naivilor ce inghit minciunile presei. Toata aceasta miscare a imigrantilor este planuita pentru a degenera intr-un haos care sa distruga Europa si chiar sa schimbe configuratia demografica, etnica si politica a Europei. Cum este posibil ca toate acordurile (Schengen, Dublin etc.) privind granitele UE sa fie pur si simplu ignorate, imigrantii trecand frontierele ca prin branza, iar fortele de ordine facand doar niste demonstratii cu fumigene? Si Romania este o piesa foarte importanta in acest plan, daca luam in considerare faptul ca vor sa le construiasca in Bucuresti cea mai mare moschee din Europa.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate