4 greșeli pe care le faci când te razi la subraț. Duc la iritații și usturime

in Articole

Află care sunt cele mai frecvente greşeli pe care femeile le fac atunci când se rad la subraţ şi cum te poţi feri de ele.

radere-680x420_d14d715a9a

Sunt unele femei care în zonele sensibile, precum zona subraţelor, nu suportă ceara sau aparatul electric de epilat, aşa că apelează la cea mai practică, cea mai necostisitoare şi cea mai răspândită metodă de epilat – raderea părului nedorit.
Dacă şi tu te numeri printre aceste femei, probabil că ştii deja cât de neplăcute sunt iritaţiile sau micile tăieturi atunci când într-o secundă de neatenţie nu te mai concentrezi pe aparatul de ras şi au loc mici accidente. Dar nu-i nimic, pentru că azi a venit momentul să vorbim despre acest subiect şi să analizăm micile greşeli pe care le facem atunci când ne radem la subraţ. Uite care sunt şi mai ales cum le poţi evita pe viitor…

Renunţă la săpun atunci când te razi la subraţ

Având în vedere că pielea subraţelor este foarte sensibilă şi delicată, primul lucru pe care trebuie să îl ştii este că, pentru a evita accidentele, este bine să nu te razi niciodată pe pielea uscată sau folosind săpun. Cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului nedorit, cu ajutorul aparatului de ras, este folosind o spumă sau un gel special pentru radere.

Citeste tot materialul aici

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*