Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

40 de metri pătrați pentru 3600 de persoane

in Articole/Evenimente/Stiri online

În urma demersurilor făcute pentru stabilirea electoratului, au fost descoperite 3600 de persoane de origine moldoveană, cu același domiciliu în Moșna, județul Iași. Apartamentul măsoară doar 40 de metri pătrați, este proprietatea unui polițist, iar în acest moment este locuit de către o familie, care plătește chirie agentului.
„Nu ştiu unde ar putea să-i bage pe toţi, abia stăm noi aici d-apoi atâţia oameni”, spune Ana Dima, chiriașă, pentru Digi 24.

Buletinul românesc îi ajută pe cei 3600 de cetățenii din Republica Moldova, să călătorească liber și să se încadreze, cu ușurință, pe piața muncii europene.
Potrivit primarului din Moșna, agentul de poliție, care a îngăduit „găzduirea” miilor de persoane, nu a încălcat prevederile legii și astfel nu se pot lua măsuri împotriva sa.

Fenomenul buletinelor românești pentru cetățenii moldoveni a luat amploare, în special în județul Iași, motiv pentru care autoritățile au început o anchetă și au trimis în judecată șefa Serviciului Public Comunitar de Evidenţă Persoanelor, Maricia Tagarcea, pe care o acuză de luare de mită. Se speculează că pentru un buletin românesc moldovenii plăteau până la 3000 de euro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate