Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

5 milioane de dolari, daune morale pentru un elev care a devenit tată

in Evenimente/Extern/Stiri online

Un tânăr de 16 ani din SUA urmează să primească 5 milioane de dolari ca daune morale pe motiv că a fost victima profesoarei sale cu care a întreținut relații intime. De asemenea, adolescentul a devenit tată între timp.

John BB Done împreună cu familia sa a depus plângere la Poliție împotriva profesoarei sale, Laura Whitehurst, cu care a întreținut relații intime în anul 2012. În același dosar mai sunt acuzați și câțiva profesori din școala unde studia minorul, dar și directorul centrului, care potrivit tânărului, cunoșteau pasiunea profesoarei pentru elevi, dar nu au luat măsuri.

Din investigațiile oficiale reiese că profesoara deținea un palmares impresionant de minori pe care îi convingea să întrețină relații intime cu ea. Laura Whitehurst (31 ani) a fost acuzată de corupere de minori și condamnată la un an de închisoare din care a executat doar 6 luni. Femeia a rămas însărcinată și susține că John BB Done este tatăl copilului.

În urma unui proces lung, instanța a stabilit că Inspectoratul Școlar trebuie să plătească adolescentului John BB Done suma de 5 milioane de euro ca daune morale, considerându-se că profesorii din centrul educativ au fost complici la infracțiunea de corupere de minori.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate