Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

De mâine în Capitală se deschid două noi stații de metrou: Laminorului și Străulești

in Articole/Economie/Stiri online
Ministerul Transportului și Metrorex au anunțat că vineri 31 martie, începând cu ora 14 se deschid stațiile de metrou Laminorului și Străulești care fac parte din Magistrala 4, tronsonul Parc Bazilescu – Lac Străulești, zona de nord-vest a Bucureștiului. 
 Lucrările la acest proiect au început în anul 2013. Magistrala 4 s-a extins astfel cu 2,1 kilometri.
 Proiectul de investiții cuprinde extinderea rețelei  din zona de nord a capitalei cu stațiile Laminorului și Străulești, realizarea parcării Străulești și a unui terminal intermodal  la Străulești.
 Investiția pentru extinderea Magistralei 4 a fost de 1,115 miliarde de lei și a fost finanțată din fondurile Programului Operațional Sectorial Transport și ale Programului Operațional Infrastructură Mare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate