6.000 de oameni care locuiesc intr-un cimitir si il considera casa lor!

in Articole

Este intotdeauna interesant sa vedem modul in care oamenii traiesc in alte parti ale lumii. Uneori, ei pot avea o viata mai buna decat tine, dar sunt si oameni care se lupta din greu ca sa supravietuiasca de pe o zi pe alta.

cimitir

Acest lucru este cu siguranta una dintre acele cazuri. Exista peste 6.000 de oameni care locuiesc intr-un cimitir si il considera casa lor. Motivul este ca locuintele din acea zona sunt foarte rare si nu au unde sa traiasca scrie bewoman.ro

In zona Manila este plasat un cimitir, cu o zona care acopera 54 de acri, iar aici traiesc multi oameni saraci. Ascuns de la vedere, cimitirul pare un oras infloritor cu o retea vasta si complexa de strazi si alei, strans aliniate cu zeci de mii de mausolee si morminte.

cimitir2

Exista acum cercuri de baschet, tarabe fast-food care servesc gustari si tigari pentru locuitorii care participa la funeralii. Acesti oameni si-au improvizat saloane de karaoke, restaurante si chiar cafenele cu internet. Cu toate acestea, aceasta este insa un cimitir pe deplin functional, cu pana la 80 de inmormantari care au loc in fiecare zi.

Multi dintre locuitorii cimitirului si-au gasit de lucru printre cei morti. Adolescentii transporta sicrie pentru 50 de pesos filipinezi, care valoreaza aproximativ 50 de centi americani. Copiii colecteaza deseuri metalice, din plastic si alte lucruri pentru a le vinde.

cimitr3

Citeste mai mult aici

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.