Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

6 secrete pe care femeile ar trebui să le știe despre bărbați

in Diverse

Bărbații și femeile sunt atât de diferiți nu doar din punct de vedere sexual, dar și al modului de percepție a lumii. Ceea ce pentru un bărbat reprezintă ceva normal (spre exemplu să-i spună soției prin fapte cât de mult o iubește) femeia are nevoie și de vorbe pentru a fi sigură că soțul ei este îndrăgostit de ea.

Iata 6 secrete pe care femeile ar trebui să le știe despre bărbați.

  1. Bărbații vor vorbi despre sentimentele lor

Dacă soțul tău a fost crescut să nu dezvăluie nimic din ceea ce simte, îi va fi greu să-și încalce principiile de viață. Totuși mai există o speranță: va vorbi mai ușor despre sentimentele sale dacă o face indirect. Întreabă-l ce ar face într-un weekend romantic. Sau ce a gândit când v-ați întâlnit prima dată. Răspunsurile sale vor dezvălui ceea ce simte iar acest lucru vă va apropia.

  1. Bărbații investesc în soțiile lor

Cei mai mulți dintre bărbați realizează că sunt o mulțime de lucruri de pierdut dacă o căsnicie se duce de râpă – nu doar compania celuilalt, ci tot ce ați construit împreună se duce pe apa sâmbetei. Daca tu te lupți din răsputeri pentru ca mariajul vostru să fie un succes sunt șanse mari ca și soțul tău să facă același lucru.

  1. Bărbații spun „Te iubesc” prin fapte

Unii bărbati preferă să-și arate sentimentele mai degrabă prin fapte decât prin vorbe. Soțul tău ar putea să-ți spună „Te iubesc” prin reparațiile pe care le face prin casă, tunzând iarba din fața casei sau chiar aruncând gunoiul, orice acțiune care face lumea un loc mai bun pentru tine.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate