Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

8 profeţii terifiante ale lui Nostradamus pentru 2016

in Articole

Valul de cutremure din Italia a readus pe ordinea de zile profeţiile celebrului medic francez. Interpreţii acestuia spun că Nostradamus a prezis încă din anul 1555 că Italia va fi zguduită de cutremure puternice în 2016.

Cei care au interpretat profeţiile lui Nostradamus susţin că faimosul medic francez ar fi scris că anul 2016 va fi crunt pentru planetă. Printre nenorocirile prorocite, adepţii lui Nostradamus spun că este și valul de cutremure din Italia, scrie voceatransilvaniei.ro.

Cutremure majore
„O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Săgetător, Saturn dispare”. Interpreţii au ”tradus” această profeţie astfel: un cutremur extrem de mare va lovi America de vest, dar acesta va fi resimţit peste tot în lume.

O durată de viaţă mai mare
Nostradamus a prezis că oamenii născuţi în 2016 vor putea să trăiască mai mult de 200 de ani și că 80 de ani va fi o vârstă medie. Ca atare, din anul 2016 s-ar putea să ai nevoie de autorizaţie pentru a aduce pe lume un copil, ar mai fi spus profetul.

Lumea din vest va renunţa la taxe
În 2016, o revoltă mare va pune capăt taxelor pentru totdeauna.

Al Treilea Război Mondial
În 2016 va începe Al Treilea Război Mondial și va dura 27 de ani. Războiul va începe după spusele profetului cu apariţia unei comete pe cer.

Vezuviu va erupe
Nostradamus a prezis acest lucru, dar oamenii de știinţă contrazic ipoteza. Muntele Vezuviu a fost liniștit în ultimii 71 de ani și se așteaptă să rămână așa.

Umanitatea va face pace cu animalele
„Porcii vor deveni fraţi cu omul”, a scris profetul pentru anul 2016. Unii sunt de părere că acest lucru înseamnă că umanitatea va înceta să sacrifice animalele. Alţii cred că asta înseamnă că tehnologia ne va permite să vorbim cu animalele.

O nouă limbă mondială va apărea
„După apariţia unui nou motor, lumea va fi precum în zilele înainte de Babel.” Mulţi sunt de părere că motorul adus în discuţie este Internetul și că tehnologia va creea eventual nouă limbă mondială.

Cine a fost Norstradamus
Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediţie a apărut în 1555.

În urmă cu 500 de ani, Nostradamus a prezis că Al Treilea Război Mondial va fi declanșat de Rusia, iar prima ţară cucerită va fi România: „Din Rusia vor năvăli în masă, distrugătorul va ruina acel oraș, va fi violenţă, distrugere, „Romanie” va suferi, astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite.

sursa: ziaresireviste.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate