Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A aflat dupa 2 ani de la deces, de la televizor ca sotia traieste.

in Curiozitati

În urmă cu doi ani, marocanul Abragh Mohamed a aflat cu durere, că soția lui a făcut un grav accident de mașină, într-un sat învecinat și a murit la puțin timp. Abragh locuiește la patru ore distanță de Casablanca așa că s-a dus acasă înainte, să pregătească cele necesare pentru înmormântare, iar rămășițele pământești ale nevestei au fost trimise mai târziu, într-un sicriu, fără ca acesta să verifice în prealabil dacă întradevăr acolo se afla trupul neînsuflețit al celei pe care a iubit-o scrie mirror.co.uk

Funeral-home

După doi ani de la tragicul eveniment, bărbatul urmărea împreună cu familia lui, o emisiune TV foarte populară în Maroc, numită „Dispăruții”, în cadrul căreia familia ia legătura cu persoanele dispărute de multă vreme. În timpul emisiunii, familia a aflat un adevăr ce i-a lăsat cu gura căscată. Astfel, soția lui Abragh a sunat în timpul  emisiunii și i-a mărturisit moderatoarei că a pierdut orice legătură cu cei dragi, de câțiva ani. Bărbatul, șocat de cele întâmplate a luat legătura în direct cu nevasta „moartă” și a dus-o acasă.

Azilal

După reîntâlnirea cu soția sa, Abragh Mohammed a declarat presei spaniole:

„Nu știam că am îngropat un cadavru greșit și că soția mea era încă în viață!”.

Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat cu ea, doar că medicii din Casablanca, au trimis cadavrul altei persoane. Familia femeii a încercat prin orice mijloace să afle adevărul despre ea, unde a fost până  în prezent dar fără rezultat. Se  pare că femeia și-ar fi pierdut memoria în urma accidentului auto și de aceea nu a reușit sa i-a legătura cu familia ei timp de doi ani de zile.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate