A câștigat 14.500 de euro după ce a dezbrăcat 199 de femei și bărbați

in Diverse/Extern

O glumă de 1 Aprilie făcută de o casă de pariuri din Marea Britanie a făcut istorie în jocurile de noroc. „Paddy Poker” a publicat un anunț în anul 2006 prin care a lansat o campanie de înscrieri la ”poker pe dezbrăcate”. Mii de oameni au răspuns anunțului, iar ceea ce trebuia să fie o minciună de 1 aprilie s-a transformat într-un campionat real cu vechime în Europa.

Primul campionat de „Strip Poker” a fost găzduit de o cafenea din Londra. 200 de persoane au dat totul până la piele în încercarea de a câștiga premiul de 14.500 de euro. Pe lângă regulile stricte ale jocului de poker, concursanților le este interzis să facă gesturi nepotrivite, iar în loc de jetoane de poker, oamenii au primit șase obiecte vestimentare și un prosop pentru a se acoperi după ce rămân complet dezbrăcați. stripoker

După opt ore de joc intens și 199 de rivali goi, John Young a câștigat premiul cel mare de 14.500 de euro și 3.000 de lire exclusiv pentru a fi folosiți într-un turneu obișnuit de poker.John Young

Succesul evenimentului au convins organizatorii să continuie Strip Poker în scopuri benefice. De asemenea, ideea a fost preluată la nivel mondial. Atât țări din Europa și America organizează competiții de poker pe dezbrăcate la care participă tot mai mulți oameni, fie pentru premii, fie pentru simpla distracție.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.