Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A cunoscut extratereștrii? Cazul Amaury Rivera

in Articole/Evenimente/Extern/Stiri online

Amaury Rivera este proprietarul unui restaurant din Puerto Rico, loc unde există mai multe ”dovezi” ale prezenței extraterestre. Printre ele video, fotografii și chiar mărturisiri ale unor așa zise răpiri. Amaury Rivera povestește că într-o dimineață, la ora 4, a plecat de la restaurant, iar în drum spre casă aproape a lovit doi omuleți care se aflau pe șosea. Creaturile s-au apropiat de mașina sa, moment în care a simțit o profundă stare de leșin. Când s-a trezit, bărbatul a putut aprecia că se afla într-un hangar de metal despre care și-a imaginat că ar fi o navă spațială. Mai mult decât atât, acolo se aflau alte 14 persoane, tot din Puerto Rico. Toți cei răpiți erau întinși pe mese ca într-o morgă, dar pe nicăieri nu mai apăreau acei omuleți.

Câteva ore mai târziu ”prizonierii” au fost eliberați, fiecare în locul de unde a fost luat. Amaury s-a trezit în mașina sa, bulversat de lumina orbitoare a ceea ce părea un OZN. A profitat de moment și a făcut câteva fotografii.extra 3
Mărturiile bărbatului au atras atenția autorităților, care au început să investigheze și surprinzător au fost localizate toate persoanele din Puerto Rico care ar fi fost răpiți de extratereștrii. Declarațiile lor au coincis aproape perfect. Afectat de experiență Amaury Rivera a decis să scrie o carte și să facă un video pentru a atrage atenția oamenilor asupra faptului că extratereștrii există și se plimbă printre noi.extra 2
În materialul de promovare bărbatul este protagonistul unei întâlniri cu un extraterestru și marchează groaza oamenilor în momentul în care un OZN apare deasupra restaurantului său. Cu toate că se specifică că imaginile sunt efecte speciale, bărbatul susține că fotografiile făcute imediat după eliberarea sa sunt cât se poate de reale. Specialiștii însă îl contrazic și l-au acuzat oficial pe Amaury Rivera de fraudă. Dincolo de insistențele bărbatului, s-a dovedit că fotografiile sunt trucate, detectându-se firele folosite pentru a suspenda obiectele, iar camera foto folosită ar fi fost incapabilă din punct de vedere tehnic, să imortalizeze astfel obiecte zburătoare.

De asemeni, mărturia fotografului Germán Gutiérrez avea să facă lumină în cazul Amaury Rivera. Bărbatul susține că a ajutat la trucarea imaginilor și a decis să iasă la lumină în momentul în care a observat că Amaury a început să creeze din minciună un adevărat fenomen. Cartea sa a devenit peste noapte un bestseller, iar el o vedetă prezentă la toate emisiunile tv. Amaury Rivera luptă și astăzi să demonstreze contrariul.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate