Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

A făcut o listă totalizând 4 pagini cu lucrurile pe care nu le suportă la bărbatul ei…Ce a facut sotul…

in Spiritualitate

Această femeie a făcut o listă totalizând 4 pagini cu lucrurile pe care nu le suportă la bărbatul ei, dar cum totul a făcut parte dintr-un joc, la un moment dat a venit şi rândul soţului, acesta fiind punctul culminant al poveştii

femeie-scrie-lista-chestii-enervante-barbat_f_improf_600x378

Un bărbat şi logodnica lui au făcut o nuntă ca în poveşti, fiind prezente toate persoanele apropiate, familie şi prieteni, cu toţii fiind martori la marele eveniment din viaţa tinerilor.

După câteva luni, femeia i-a făcut soţului o propunere:
“Am citit într-o revistă despre o modalitate inedită prin care ne putem menţine aproape şi prin care putem evita riscul de a apărea momente de monotonie în viaţa noastră. Vom scrie fiecare din noi câte o listă cu lucrurile pe care nu le suportă unul la celălalt. Apoi, vom discuta raportându-ne la cele două liste şi vom face în aşa fel încât viaţa noastră să fie tot mai ok.”

Soţul a acceptat, aşa că fiecare s-a pus într-un loc deoparte pentru a se gândi bine şi pentru a pune pe hârtie lucrurile pe care le găseşte enervante la partener.

Femeia s-a oferit să citească prima ceea ce a scris pe lista ei, a citit cele 4 pagini cu lucruri enervante la bărbatul ei, iar în timp ce citea, a ridicat uşor privirea şi a observat că soţului ei îi curgea o lacrimă şi că părea profund afectat de ceea ce citeşte ea. S-a oprit, a întrebat ce s-a întâmplat, iar răspunsul a venit prompt: “Nimic! Continuă, te rog!”. Ea a continuat, iar când a terminat, l-a rugat să citească şi el lista lui, pentru ca mai apoi să poată discuta pe această temă.

Bărbatul întoarce foaia lui, care este albă, şi spune “Sincer, chiar nu credeam că o să fii atât de sigură că ceea ce citeşti într-o revistă îţi poate face viaţa mai bună. Eu nu vreau să cred că iubesc o femeie care este ghidată de o revistă, pentru că acolo pe o pagină e un cancan nenorocit, iar pe altă pagină te sfătuieşte cum să fii mai sănătos sau mai fericit. Este doar manipulare. Eu te iubesc aşa cum eşti, nu vreau să schimbi nimic la ceea ce eşti, şi în niciun caz pentru mine. Eşti minunată şi sunt cel mai norocos din lume să te am!” după care s-a ridicat şi a plecat, iar ea a căzut pe gânduri şi a rămas cu capul plecat.

See more at: binepa.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate