A făcut senzație pe stradă lângă niște domnișoare care s-au pus pe dansat. VIDEO

in Diverse/Evenimente/Extern

Vacanță, soare și voie bună. Un grup de domnișoare s-au pus pe dansat în mijlocul străzii spre deliciul publicului. La aceeași coregrafie de grup s-a alăturat și un domn care a făcut senzație cu dansul lui.

Domnul, trecut de prima tinerețe, s-a alăturat grupului de fete și chiar părea că știe coregrafia tinerelor pe o melodie arăbească veche. Mai mult decât atât, în ciuda domnișoarelor frumoase, tot mai multe pe parcursul melodiei, privirile tuturor s-au îndreptat către domnul cu pricina, care a uimit prin mișcările lui. Evenimentul s-a petrecut în Chile și a fost ideea spontană a unui grup de fete de la o școală de belly dance.

sursă video: Bellysimas/YouTube

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.