A filmat o balena de dimensiuni colosale care sare din apa in apropierea vaporului

in Video

Nu stim daca ati vazut vreodată in realitate o balenă ca sa va puteți imagina ce dimensiuni colosale poate avea acest mamifer marin, insa balena din clipul de mai jos a impresionat chiar si pe cineva care se ocupa cu cercetarea acestor viețuitoare.

Penny Graham, o cercetătoare din Canada care studiază viețuitoarele marine, a declarat pentru CBC Radio ca imaginile surprinse de o turist pe un vas de croaziera, sunt cele mai spectaculoase pe care le-a vazut in 20 de ani de când studiază balenele.

Am început observarea balenelor din 1984 cu soțul meu Roy când era în viață, însa niciodată nu am vazut spectacolul dramatic din apropierea vaporului facut de aceasta balena„, a spus Graham.
Spectacolul maiestuos surprins de un turist din TORONTO cu telefonul mobil, s-a întâmplat chiar în largul coastei insulei Brier Nova din Canada.

Iata imaginile foto-video mai jos.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*